Kuka rekryagentti

Kuka rekryagentti

Olen toteuttanut rekrytointi- ja suorahakuoperaatioita vuodesta 2016. Työssäni olen päässyt jäljittämään hyvin erilaisia henkilöitä niin työtehtävän kuin toimialankin suhteen assarista toimariin ja mediasta mekaniikkaan. Monipuolisen kokemuksen ansiosta minulla on keinoja taklata sekä massarekrytoinnin että asiantuntijahakujen haasteet. Yksi salkustani löytyvistä työvälineistä ovat työsimulaatiot. Tähän työtä jäljittelevään henkilöarviointimenetelmään pureuduin jo opinnäytetyössäni.

Rekryagentti Heidi Torn

Toimialat

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelun laatu on yksi yrityksen vaikeimmin ryövättävistä valttikorteista. Huolehdin, että uudet asiakaspalvelutyöntekijäsi ylittävät heihin ladatut odotukset ja varmistan, että he viihtyvät työssään. Jokainen rekrytoitu asiakaspalvelija pääsee tarjoamani palvelupaketin myötä vuorostaan nauttimaan palveltavana olemisen ylellisyydestä. Olen aiemmin rekrytoinut asiakaspalveluun esimerkiksi koordinaattoreita ja assistentteja.

B2C-myynti

Aina kaupassa käydessäni tarkkailen myyjiä nähdäkseni, kuka heistä on paras, ja kyttään tilaisuutta asioida juuri hänen kanssaan. Tätä samaa taitoa hyödynnän etsiessäni sinunkin myyjiäsi. Jotta työpanos pysyisi korkeana, rekrytoitu myyjä saa kiitoksena palvelupaketin, joka pitää hänet iskussa. Olen aiemmin rekrytoinut muun muassa kassahenkilöitä, tuote-esittelijöitä, myyntipäälliköitä ja myyntijohtajia.

Sote

Puoli sukuani työskentelee sote-alalla ja itsellänikin on taustalla sosiaalialan opintoja. Siksi olen aitiopaikalta päässyt näkemään, miten rankkaa toisen hengestä ja kunnosta huolehtiminen voi olla. Haluan kunnioittaa alalla uurastavien arvokasta työtä parantamalla työssäjaksamista rekrytointien kautta. Arkea helpottavalla ja ylellisen hemmottelevalla palvelupaketilla autan varmistamaan, etteivät työuupumus ja stressi pääse piirittämään terveydenhuollon ammattilaisia.

Horeca

Vaikka tunnenkin ravintolamaailman pääosin asiakkaan näkökulmasta, olen soluttautunut myös tarjoiluavuksi. Koska työntekijät vaihtuvat tiuhaan, uusien työntekijöiden rekrytointiin ja perehdyttämiseen kuluu rahaa ja aikaa. Rekrytoiduille tarjoamani palvelupaketin myötä yrityksessäsi viihdytään entistä paremmin ja pidempään. Olen rekrytoinut muun muassa kahvila- ja pikaruokatyöntekijöitä.

Kulttuuri

Kokemukseni tapahtumien tuottamisesta on tuonut näkemystä niistä ansalangoista, joita kulttuurialalla toimivat kohtaavat. Palvelupaketin avulla autan varmistamaan, että ammattilaiset saavat keskittyä taiteensa tekemiseen. Olen hionut osumatarkkuuttani alan rekrytoinneissa etsimällä henkilöitä muun muassa markkinointi-, media- ja elokuva-alalle.


Persoonana olen

Laatutietoinen

Rekrytoin kuin rekrytoisin itselleni. Hyvästi räjähtävät aikataulut, raskaat hakuprosessit ja tekoälyn seulomat hakemukset. Vaikka minua pommitettaisiin hakemuksilla, lupaan lukea ne kaikki ja vastata jokaiseen. Hakijoiden ja asiakkaiden tyytyväisyyttä rekrytointeihin mittaan säännöllisesti palautekyselyillä.

Luova

Luovuuteni näkyy niin iskevissä työpaikkailmoituksissa kuin uusien hakutapojen kokeilussa. En tyydy vain etsimään pyydetynlaisia hakijoita, vaan esittelen myös ne vaihtoehdot, joita ei ole osattu toivoa. Autan myös uraansa pohtivia työnhakijoita näkemään eri reittejä lähteä unelmiensa perään. Mielestäni aina onkin hyvä hetki kysyä ”miten”, ”miksi” ja ”mitä jos”.

Lähestyttävä

Aion muuttaa työnhakua innostavammaksi rekrytointi kerrallaan. Minulle se tarkoittaa ihmisten tasa-arvoista kohtelua taustasta tai mielipiteistä riippumatta. Se tarkoittaa aktiivisempaa, selkeämpää ja leikkisämpää viestintää, vähemmän haastattelujännitystä ja enemmän hakijan toiveiden huomioimista. Olen vain viestin tai puhelun päässä auttaakseni juuri sinua!


Todistajanlausuntoja

"Heidin löytämä työntekijä on viihtynyt meillä niin hyvin, ettei kuulemma lottovoittokaan saisi häntä luopumaan tästä työstä." — Pirkko, asiakas.

"Onnistuin Heidin työnhakuvalmennuksen ansiosta kohdentamaan työnhakua ja nappaamaan parissa kuukaudessa mahtavan kokoaikatyön ilman alan kokemusta ja ilman satojen hakemusten lähettämistä - koronasta huolimatta!" — Hanna, asiakas.

"Työpaikkailmoitus kiinnitti heti huomioni, koska se oli niin luova ja sain heti kiinni, mitä työ sisältää. Haastattelu oli tosi rento ja erityisesti mieleen jäi hauska työsimulaatio." — Ella, työnhakija.

"Heidillä on erinomainen kyky tunnistaa ja yhteensovittaa työnantajien ja työnhakijoiden tarpeita. Hän löytää osaajia myös sieltä, mistä kukaan muu ei osannut tai ymmärtänyt etsiä." — Tom, aiempi esimies.


Haluatko tuntea minut myös rekrytointialan ulkopuolella?

Pidän podcastia

Laulan ja kirjoitan biisejä artistinimellä

Minusta on kirjoitettu artikkeleita, olen päässyt antamaan kommentteja asiantuntijana ja vierailemaan podcast-jaksoissa. Niihin voit tutustua

Olen myös yrittäjäkollegani Toni Hinkan kanssa perustanut PakoMielle-pakopelin ja Kaiku ja varjo -palvelun.

PakoMielle on agenttityylinen pakopeli, jossa arvoitusten lisäksi selvitetään syyllinen, käytetään erikoisjoukkojenkin käyttämiä menetelmiä ja kohdataan näyttelijöitä.

Kaiku ja Varjon kautta neuvon, miten huomioida näkövammaiset asiakkaat paremmin.

Olen julkaissut kesällä 2023 antiikin Kreikan mytologiaan liittyvän esikoiskirjani

ja seuraava dekkarin käsikirjoitus on kutakuinkin puolivälissä.

Vapaa-ajalla olen järjestänyt 15 larppia, suunnitellut sohvapöydän kokoisen lautapelin ja kiinnostunut hiljattain ääninäyttelemisestä. Rakastan ystävien kanssa jaettuja hetkiä ja työn vastapainona myös pitkiä viikonloppuja.